Pil een keer vergeten?zwanger?

Een keer niet ongesteld gewordenzwanger?

Hallo,
Ik slik al een 12 jaar microgynon 30. Ik heb altijd een normale cyclus gehad. Ik werd altijd netjes rond dezelfde periode ongesteld.
Nu het volgende: ik ben in de eerste of tweede week van de microgynon strip een pil vergeten of eigenlijk te laat in genomen. En heb seks gehad.
De maand erna werd ik nog gewoon ongesteld maar de maand daarna ben ik niet ongesteld geworden. Ik heb 7 dagen gewacht (stopweek) en ben toen gewoon weer begonnen met de pil maar omdat ik het niet helemaal vertrouwde ben ik bij pil 3 gestopt met de strip. Om uit te testen of ik dan wel ongesteld zou worden want normaal als je de pil vergeet wordt je dan binnen 1 dag ongesteld. Dit werd ik dus ook niet. Ik heb nadat ik een week overtijd was een test gedaan maar deze was negatief. Ik heb niet echt verschijnselen. Soms alleen een beetje moe en steken aan de zijkant van mijn buik en de kleur van urine is soms erg geel en hoofdpijn,rugpijn.

Ik heb op de 24 dag dat ik overtijd was 1 korte bloeding gekregen. Heel plotseling. Deze was rood. De dagen erop was het een heel klein beetje oud bruin bloed. Weet iemand misschien wat dit kan zijn?

Antwoorden: Pil een keer vergeten?zwanger?

Avatar

Hey,

Ik heb het zelfde meegemaakt,de eerste test die ik deed was negatief maar een paar dagen was deze positief,misschien dat je eens een test bij het ziekehuis moet doen!
het kan wel...
Sterkte,groetjes
Daniela | 18-08-2009 10:38

Avatar

Hey,
Dank je voor je reactie. Ik heb zoals ik zei op de 24e dag een bloeding gehad van donkerbruin (oud) bloed. Ik voel me verder niet echt raar ofzo. Maar vraag mij af of het beetje bloed wat ik heb gehad of dat een menstruatie was of niet. Want mijn periode hoefde nog niet te beginnen namelijk. En dan had ik het toch al moeten worden nadat ik de pil niet meer had in genomen? Ik ga zoiezo een afspraak maken bij de huisarts. Groetjes
18-08-2009 22:18

Avatar

Ik heb op de 24e dag dat ik overtijd was wel een hele korte bloeding gehad zoals ik zei. De rest van de 3 dagen was het bruin oud bloed en echt maar heel weinig. Kan ik dit dan zien als menstruatie?
En Daniela hoe is jouw verhaal dan? Ik voel helemaal niks hoor.
Sweet_angel | 18-08-2009 22:21

Avatar

Hallo,

Ik heb ook een vraag en dat lijkt ook wel wat op dat wat ik hiervoor heb gelezen maar net even weer wat anders.
Ik slik al 8 jaar de pil en heb in die tussen tijd wel eens de pil vergeten en nam ik die volgende dag weer de volgende in, soms heel even een bloeding tussendoor, maar niet lang.
Nu in de 3e week ben ik ook een keer de pil vergeten en heb mijn volgende pil precies 24 uur laten ingenomen, dus eigelijk te laat omdat het 12 uur mag zijn na je vergeten pil.
Nu ben ik die dag ook licht ongesteld geworden, wat donker bloed en niet zoveel als anders dit duurde een paar dagen 3 of 4 ongeveer tot het weer goed leek te gaan. Daar gingen weer een paar dagen overheen 2/3 dagen en ben inmiddels weer licht ongesteld geworden. In die tussen tijd heb ik mijn pil gewoon weer netjes ingenomen, maar toch verlies ik wat bloed, daarbij heb ik krampen in mijn buik en voel ik dat mijn buik van streek is.
Weten jullie wat dit is en of ik misschien zwanger kan zijn, omdat je dan ook soms bloedingen tussendoor hebt.
Ik wil ook zowieso even contact opnemen met de huisarts omdat ik me dan toch daarbij wat prettiger voel van hoe en wat. Hebben jullie misschien een idee wat het zou kunnen zijn?
Bedankt voor julie reactie!

Groetjes M.C T
09-12-2009 18:59

Avatar

Hallo
22 december was de eerste dag van mijn laatste ongesteldheid moet nu aankomende donderdag
ongesteld worden nu heb ik zondag 2 keer rood/bruin slijm gehad ik heb een best opgezette buik maar nog geen menstuatieklachten zou ik zwanger kunnen zijn
gr. h
11-01-2011 16:48

Avatar

Hallo,
Ik was met de 3e week van mijn pil bezig, ik had die dag onveilig sex gehad, maar ook die avonds mijn pil vergeten. heb er niet bij na gedacht en volgende dag in genomen, maar nu ik ongesteld moet worden, wordt ik niet ongsteld,
kan ik nu zwanger zijn?

gr
12-07-2011 17:43

Avatar

Ik ben de eerste 2 dagen van de derde week mijn pil vergeten,
1 pil heb ik alsnog ingenomen, de dag erna.
ik heb onveilige seks gehad.
ik ben nadat ik de pil vergeten was ongesteld geworden, en ben met de pil doorgegaan.
nu ben ik in mijn stopweek en ben ik niet ongesteld. dat komt ''lijkt mij''doordat ik al 4 dagen ongesteld geweest ben.
kan ik nu zwanger zijn?
25-10-2011 22:54Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Pil een keer vergeten?zwanger?