Ik ben zwanger

Van wie ben ik zwanger?

Hoi
ik ben een dame van 35 jaar
ik ben heb 10 jaar een relatie gehad met mn vriend. en vorig jaar zijn we bijna 3 maanden uitelkaar geweest. en in die tijd heb ik iets met een andere jongen gehad. maar dat liep al na een maandstuk. het was meer een knipperlichtn relatie. maar het probleem is nu. ik ben er op 18 januari erachter gekomen dat ik dus zwanger ben. en op die dag moest ik normaal ongesteld worden die dag. maar mijn vraag is nu. kann ik zwanger zijn van die andere jongen.
ik weet wel dat die andere jongen erectie problemen had. en mijn vriend en ik hebben samen al een zoontje. maar in al die vijf jaar na de geboorte van onze zoontje ben ik dus niet zwanger geraakt. ik gebruikte niets. en mijn vriend trok hem eruit als hij kwam. maar ik ben vorig jaar rond kerst ook met me ex naar bed geweest en met oud en nieuw ging het weer uit en toen met die andere jongen maar ik ben nu ruim bijna 11 weken. van wie kan het zijn ik weet het niet meer. en dna kost veel geld. ik wil graag dat het van me vriend is. maar hoeveel kans is daarop?
wie kan me helpen. en wie heeft ook zoiets meegemaakt
mijn vraag is ook kan je ook tijdens je menstruatie zwnager raken?"?
hoop op een antwoord...
een wanhopige aanstaande moeder

Antwoorden: Ik ben zwanger

Avatar

Ik denk dat dat lastig te beoordelen is van wie je nu zwanger bent. Sorry dat ik het zeg maar het zou toch echt verstandiger zijn geweest om een voorbehoedsmiddel te gebruiken. Zeker omdat je aangeeft dat het een knipperlicht relatie was. ook voor de soa. Een Dna test is de enigste manier om zeker te weten wie de vader is. Sterkte en hopelijk komt alles op zijn pootjes terecht.
Irma | 03-03-2009 16:08

Avatar

Hallo
ja ik heb een soa test gedaan. alles was goed.
maar het is niet zo dat ik met iedereen het bed in duik. ik heb met die jongen een relatie gehad. maar uiteindeloijk hield ik nog van me ex vriend. en daar ben ik weer mee gelukkig. maar in iedergeval bedankt voor de reaktie. ik denk zelf dat het van me huidige vriend is de vader van me andere kind.
groetjes
Alysia | 04-03-2009 12:28

Avatar

Ik snap dat je met die jongen een relatie gehad hebt en gelukkig heb je geen soa opgelopen. Toch lijkt het me belangrijk om echt te weten wie de vader is. Vooral in verband met erfelijke ziektes enzo. Als je zeker weet wie de vader is krijg je ook nooit onnodige verwijten in de toekomst, anders blijft het jullie misschien achtervolgen. Ik wens je in ieder geval heel veel geluk en een fijne onbezorgde zwangerschap.
Irma | 04-03-2009 12:56

Avatar

Hey irma
ik had nog een vraagje die had ik je ook bij de eerste keer gesteld maar denk dat je die over het hoofd heb gezien
ik wilde weten of je nou idd 2 weken voor en twee weken na vruchtbaar ben. ik hoorde van me buurvrouw weer dat je het hele jaar vruchtbaar ben. dom he dat ik het niet weet??
pffff
en kun je tijdens je menstruatie als je seks hebt dan zwanger raken?
ik hoop op je antwoord.
groetjes
Alysia | 04-03-2009 17:15

Avatar

Als je cyclus regelmatig is, dan kun je makkelijk uitrekenen wanneer je vruchtbaar bent. Veertien dagen voordat je ongesteld moet worden is de eisprong. De vruchtbaarste dagen zijn twee tot drie dagen rond de eisprong, maar de geslachtsgemeenschap zou vanaf vijf dagen voor de eisprong kunnen plaatsvinden om bevrucht te raken. Hopelijk heb ik hiermee je vraag beantwoord.
Irma | 04-03-2009 17:59

Avatar

Hey irma
nog bedankt voore je reaktie
Alysia | 04-03-2009 20:00

Avatar

Beetje raar verhaal Alysia,die andere jongen heeft hij ondanks zijn erectieproblemen toch om het netjes te zeggen in je klaargekomen? als dat niet zo is,,getuige zijn erectieprobleem dan moet het duidelijk zijn.
natuurlijk is wel risico wat voorvocht betreft.

een goede vriendin van mij heeft ongeveer als ik jouw verhaal lees hetzelfde meegemaakt,en die andere jongen waar ze iets tussendoor mee had die bleek toch de vader te zijn.
had heel wat voeten in aarde,want haar vriend waar ze toen mee verder wilde was enorm teleurgesteld en verbrak absoluut de relatie

enigste wat ik je meegeef wees eerlijk tegenover iedereen tegenover jezelf,vooral tegenover het kind
ook voor een 2 dringende redenen waaronder erfelijke ziekten en dat het kind recht heeft zijn verwekker te kennen en ook andersom de verwekker heeft het recht zijn kind te kennen.

verders wens ik je sterkte Alicia... doe wat juist is en ik hoop dat het voor iedereen goed uit pakt.

groet en sterkte Sonya...
18-04-2009 23:34

Avatar

Hee Alysia
natas en mirel... uit DH niet?
Abdel_Utr | 01-11-2009 05:17

Avatar

Ze kunnen tegenwoordig,was bij mij wel,ik was zwanger geraakt,1 x pil vergeten,had toen realtie,maar hij bleek niet te zijn wie ik dacht dat hij was,laten we het daarop houden. ik had t al uit gemaakt. maar herrinnerde me exact de dag dat wij voor het laast met elkaar naar bed waren geweest. zijn vader was toen nl jarig. dat was op 4 augustus. omdat ik toendertijd medicatie slikte,heeft mijn dokter mij diezelfde dag dat ik erachter kwam dat ik zwanger was met sped naar gynocoloog gestuurd,was toen net 5 wkn zwanger. doen ze zeg echo in je vagina,weing te zien,dan zwart stipje. en moest de dagen erop elke x mijn urine inleveren. de gynocologe zei toen want bleek dat wist ik niet,je als je bv 3 wkn zwanger bent er 2 wkn kado bij krijgt dus 5 wkn was ik. zij zei,je bent 4/5 augustus zwanger geworden...ik dacht,he,hoe weet ze dat. maar zp pss kunnen ze dat nakijken. dus je zou nu al zit er 3 dgn verschil tussen ene man en andere man,moeten weten van wie je zwanger bent. ze kunen nauwkeurig uitrekenen welke datum jij zwanger bent geraakt... of t was bij mij erg intens onderzoek ivm gevaar voor baby ivm medicatie. maar ik kreeg exacte datum,dus ik zou het zsm nader laten onderzoeken,als het bij mij kon waarom bij jou niet?? en je bent niet verplicht je te verontschudigen aan mensen hier. alleen nu aan jezelf en je kind. mensen oordelen veels te snel... komt goed... liefs
27-01-2010 01:52

Avatar

Hallo ik had een vraagje ik ben 16febr.met een jongen naar bed gegaan,iets fout gegaan met het condoom.we zijn gewoon vrienden,dus geen relatie en was ook maar eenmalig.nu heb ik 4maart een jongen leren kennen in een dronken bui zonder condoom gedaan.ben nu zwanger,heb zo n test gedaan met conceptie-indicator,die geeft aan dat het is gebeurt tussen 2-3weken.ben vandaag bij het ziekenhuis geweest en die hebben een binnewaards echo gemaakt en zeggen weer dat het zo n 2weken geleden is bevrucht.van wie ben ik nu zwanger dan?help
groetjes
15-03-2010 20:56

Avatar

Van de laaste jongen...je krijgt nl sowieso 2 wkn kado als je zwanger bent,vraag maar alle's ff na bij gynacoloog... dus als je van de jongen van 16 feb zwanger was dan was je nu al ong 7 wkn zwanger... ga met al je vragen naar je gynacoloog,dit had je gewoon kunnen vragen hoor... hoef je je eg nie voor te schamen... die zien en horen zoveel... het gaat tog om wat jij wilt weten,dat is tog belangrijk... ik heb ook binnenwaarte echo gehad... was 3 wkn plus 2 gratis erbij... 5 wkn dus... alleen je ziet dan nog niks,ja zwart stipje... als je van die jongen van 16e zwanger was,had je al voor gewone echo kunnen komen... v.a 8 wkn is dat... hey meis,ik ben geen gynacoloog,maar ik weet dit allemaal uit eigen ervaring omdat ik alle's vroeg... doe dat ook... ik kan je dit allemaal wel met zekerheid zeggen daar niet van... tis allemaal duidenlijk... maar het gaat om jouw leven en je baby nu,dus nog een leven... dat moet je niet van internet af laten hangen... athans internetadvies... je bent iig na jou info te hebben gelezen va die van 4 mrt zwanger... ga met je dokter praten,hebben allemaal beroepsgeheim... niwemand komt t te weten... take care! en laat ff weten hoe en wat ok??
20-03-2010 17:46

Avatar

Hey, ik zelf het ook hetzelfde probleem
Ik ben afgelopen dinsdag naar de gynacoloog geweest en die vertelde mij dat ik rond de 5 wkn zwanger ben. Nou weet ik dat de bevruchting dan 3 wkn geleden is maar ik heb op 2 april met n andere jongen sex gehad maar 1 x en verder bijna zowiso om de 2 dgn met mijn vriend ik voel me zo hopeloos en ik heb zo veel spijt zou iemand me kunnen helpen met van wie ik zwanger zou kunnen zijn?
02-04-2010 21:00Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Ik ben zwanger

HALLO? Zwangerschap | 7 | 02-07 12:37
Ben ik zwanger? Zwangerschap | 1 | 18-03 20:51
Kan ik zwanger zijn? Zwangerschap | 5 | 25-03 16:50
Zwanger of niet? Zwangerschap | 4 | 17-03 10:19