ZWANGER WORDEN

HALLO?

IK WIL ITS WETEN IK BEN GESTOPT MET PIL TENEMEN NU 2 WEEKEN OMDA IK ZWANGER WIL WORDEN WHO KAN IK DAT WETEN DAT IK ZWANGER BEN WANT SOMS TREK MIJN VRIEND ZICH UIT ALS HIJ KLAAR WIL KOMEN KAN IK NOG ZWANGER RAKEN ZONDER DAT HIJ KLAAR KOM IN MIJ AUB

Antwoorden: ZWANGER WORDEN

Avatar

Je kunt weten dat je zwanger bent door een zwangerschapstest te doen als je menstruatie uitblijft.
En ja je kunt nog steeds zwanger raken als je vriend zich eerder terugtrekt. In het voorvocht dat tijdens de sex vrijkomt zitten ook zaadcellen, alleen lang niet zoveel als in 'echt' sperma. 'voor het zingen de kerk uit' is dus geen goede manier om zwangerschap te voorkomen! De kans om op die manier zwanger te worden is kleiner, maar nog steeds zeer mogelijk! Als je echter snel zwanger wil worden heb je meer kans dat dat gebeurt als je vriend zijn 'taak' helemaal afmaakt.
Phyde | 02-07-2008 13:10

Avatar

Oké, dus je vriend wil niet dat "jullie" zwanger worden? Maar jij probeert toch zwanger te raken? Maar jij weet niet waneer je zwanger bent en hoe je precies zwanger kunt raken? Als dat zo is, dan is hij dadelijk dus de vader van een kind wat hij (nog) niet wil. Zie ik het zo goed? Ja, ik heb een beetje moeite met de vraag. Het is nogal wartaal. Maar wat je het beste kunt doen is denk ik:

1. Je zet caps lock uit
2. Je leert Nederlands
3. Je gaat naar een kinderbibliotheek en haalt een boek over seksuele voorlichting
13-07-2008 02:01

Avatar

Goedenavond
ik ben nu 5 dagen overtijd, ben al 2 weken misselijk en heb geen zin in eten
heb steken in me onderbuik en liezen wanneer kan ik een test doen
kan je beter in de ochtend of avond testen
alvast bedankt
mvdk
20-08-2008 20:05

Avatar

Ik heb ook de indruk dat je vriend/man (nog) geen kinderen wil. Tenslotte vindt een man het leuker om klaar te komen in jouw vagina. Ik hoop dat je je vriend niet voor verassingen gaat zetten want het "kindje" zal er het grootste slachtoffer van zijn. Heb je dat er wel voorover?! En btw ja je kan ook van voorvocht kan zwanger worden. Voorvocht komt al vrij tijdens de seks zelf en terugtrekken heeft geen zin!
Denk goed na meisje, want je kan je vriend/man niet verplichten om een kind met jouw te willen!
07-10-2008 15:42

Avatar

Hallo
ik heb ene vraag
ik heb namelijk 1o jaar een relatie gehad met me vriend en vorige jaar zijn we even bijna 3 maanden uit elkaar geweest. ik heb in die drie maanden bijna 2 maanden een relatie met een jongen gehad. maar ben tussentijds ook mer me vriend naar bed geweest dat was rond kerst. nu ben ik op 18 janauri erachter gekomen dat ik dus zwanger ben. ik was die dag pas een dag over tijd. ik zou die dag eigenlijk ongesteld moeten worden. nu is me vraag wie is de vader??
mijn vriend en ik hebben al een zoontje van 8 jaar. maar we hebben in al die jaren onveilig seks gehad raar dat ik niet zwanger raakte. maar ik weet wel dat ik nog ongesteld was toen ik met die andere jongen ging. en mijn vraag is kan je tijden je menstruatie ookn zwanger worden? en je bent toch tussen de 14 dagen voor je menstruatie en 14 dage erna vruchtbaar toch?
wie kan me helpen?
ik hoop zo dat me huidige vriend de papa is. mijn gevoel zegt van wel
want ik werd 18 december nog ongesteld en toen was ik met die andere jongen. ik wil graag antwoord hierop
wie kan me helpen.
een wanhopige aanstaande moeder
02-03-2009 14:02

Avatar

Heey...

ik heb een vraagjee...
Vorige week donderdag was mijn laatste dag dat is ongesteld was en toen is mijn vriend vorige week vrijdag avond heel even een heel klein stukje in mijn vagina gegaan, we hebben voor de rest nog nooit seks gehad, wel gevingerd enzo... bestaat er dan een kans dat je daar zwanger van raakt? ik hoop het niet want we zitten er niet echt op te wachten, het was ook niet zo'n slimme actie van ons.
20-07-2009 17:02

Avatar

Kan iemand mij helpen.
ik heb mijn pil van zaterdag vergeten en heb wel sex gehad 2 keer zelfs nu is die klaargekomen in mij.
ik voel allemaal iets raars in mijn onderbuik kan ik nu zwanger zijn
11-11-2009 14:13Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan ZWANGER WORDEN