2 weken overtijd testen negatief

Ben 2 weken overtijd maar de testen zeggen van niet zwanger?

Ik ben 2 weken overtijd maar de test die ik heb gedaan zeggen dat ik niet zwanger ben hoe kan dat

Antwoorden: 2 weken overtijd testen negatief

1 2 3 ›› (8)
Avatar

Dat kan als het zwangerschapshormoon nog erg laag is(het HCG-hormoon). Doe over een paar dagen opnieuw een zwangerschapstest of ga langs je huisarts. Succes.
Irma | 19-05-2008 17:32 0.0

Avatar

Dokter is inderdaad het verstandigst. De gewone tests zijn ook niet 100% betrouwbaar. Wel zou ik willen zeggen houd er in het vervolg wel rekening mee gezien de laatste posts.
Rebornhero | 27-05-2008 12:09

Avatar

Ey hallo

ik ben nieuw hier en keb geen flouw idee nog hoe dit werkt maar ik zit ook met een probleem ik ben nu 20 dagen overtijd en ik heb ondertussen al 4 testen gedaan en ze waren alle 4 negatief maar nu begrijp ik dus niet waar het blijft en zoals ik jullie verhalen heb gelezen laat de dokter ons alle wachten of ze zeggen als de test negatief is dan ben je gewoon niet zwanger maar sommige van jullie waren uit eindelijk wel zwanger ik heb zelf af en toe last van menstruatiepijn keb al dikke 2 week last van m'n onderrug en ik heb last van puistjes in m'n gezicht wat ik anders ook nooit zo erg heb wat moet ik doen zelf dacht ik om volgende week na de dokter te gaan ma ben bang dat ie dan ook gaat zeggen van wacht maar eerst nog ff af het komt wel ik wil het liever nu weten want dan kan ik rekenschap houden ben al aant minderen met roken maar wat vinden jullie wat ik het beste kan doen??

Gr Gtje
Gtje | 20-11-2008 21:11

Avatar

Hoi k ben danielle en ik heb ook twee weken overtijd.maar een test heb ik ook al gedaan.maar het was negatief dus ik ben niet zwanger maar ook nog niet ong en ik heb draaier in me maag een pijn aan me onder rug kan het zo zijn dat ik als nog zwanger kan zijn
10-01-2009 18:42

Avatar

Hallo,

Ook ik heb het zelfde probleem. Ik heb al twee testen gekocht en beide waren negatief. Toch voel ik me erg lich in mijn hoofd, missielijk, moe en heb ik er last van krampen in mijn buik. Als ik mijn eigen lichaam mag geloven dan ben ik zwanger ondanks de negatieve testen. Maar ik ga voor alle zekerheid toch langs de dokter!

Succes
20-01-2009 10:55

Avatar

Hallo allemaal,

Ik heb het zelfde probleem. Ik ben vandaag vier weken overtijd, heb vier testen gedaan. Ze waren allemaal negatief. Ben al naar de ha geweest en bloed geprikt, daar is ook negatief uitgekomen.
Ik heb veel last van pijnlijke borsten en tepels, het gevoel dat ik ongi moet worden, last van mijn onderrug, mijn darmen zijn aan het rommelen en moet veel plassen. Ik heb voor aanstaande maandag een afspraak staan bij de gyn voor een echo.

Jullie allemaal succes
20-01-2009 19:24

Avatar

Ben 11dagen overtijd heb veel last van mijn onderrug al die 11 dagen heb ik het gevoel dat mijn regels komen heb test gedaan maar negatief
25-01-2009 13:52

Avatar

Hallo allemaal,
ik ben vijf maand overtijd en me test is ook negatief uitgekomen.ik ben naar me huisarst geweest hij heeft me medicijnen gegeven.ik heb 10 keer getest ook negatief.ik weet niet wat ik moet doen me buik is zo dik en ik heb zo veel rugpijn dat ik soms weet niet wat ik moet doen.ik heb en echo al gemaakt daar wist ook niets van ze kon het niet vinden en ze had me bloed ook genomen ook negatief dus ze zegt dat ik niet zwanger ben misschien kunen jullie me zegen wat kan ik doen.maar ik was zo mieselijken nu is de mieselijk weg.ik heb zo veel puisje die ik nog nooit heb gekregen

dus ik wil van julli weten als je zwanger was en hoe met afgelopen is dat ik ook en gerutig aan moet doen.
dus meisje help me
08-02-2009 00:17

Avatar

Ik heb het zelfde probleem. Ik ben vijf maand overtijd.
08-02-2009 00:19

Avatar

Hallo anoniem,
Als de huisarts en de echo aangeven dat je niet zwanger bent zul je ook niet zwanger zijn. Misschien heb je veel stress waardoor je menstruatie wegblijft. Mocht je buik nog steeds zo opgezwollen zijn en ook je rug nog pijn doen, dan zou ik weer naar de huisarts gaan zodat hij je verder kan onderzoeken. Veel succes.
Irma | 08-02-2009 10:29

Avatar

Hoi lieve mensen,

ik hoop dat iemand mij kan helpen... ik en mn vriend proberen zwanger te worden,
nu ben ik 11 dagen overtijd, heb al 5 testen gedaan maar allemaal negatief!
toen ik in mn vruchtbare periode zat, voelde ik na het vrijen iets vreemds in mn buik een gevoel dat ik nooit eerder heb gehad. ik kon niet op mn zij liggen zo'n rot gevoel was dat voor me! de dag daar na had ik ineens heel veel afscheiding melkachtig dik... dag daarna kreeg ik last van buikpijn/krampen... ben snel moe en heb zware benen heb ook totaal geen zin meer in sex! nu heb ik ook last van heel veel bultjes rond mn tepels en ze zijn donkerder van kleur! ook heb ik last van puistjes tussen mn borsten! maar ik word er gewoon helemaal gek van als het weer negatief is! als ik het zo uitreken zo ik 3 weken( zwanger )moeten zijn! dan is het toch al wel goed genoeg om te testen dacht ik zelf! en naar de huisarts gaan...dan ben ik ook bang voor de teleurstelling! want we willen het allebei zo graag! zou, iemand mij asjeblieft raad kunnen geven!? of iemand die hetzelfde mee maakt als ik!?

alvast heel erg bedankt!
en ik wens iedereen heel veel suc6!

liefs, fleur...
12-03-2009 16:32

Avatar

Hallo mensen ik ben nu 10 dagen over tijd...ik ben niet aan de pil geweest en me cylclus is al jaren hetzelfde kan de klok er bijna opzetten.Heb ook al een zoontje van 4 jaar en bij hem heb ik pas getest toen ik al langer als 8 weken was want kwam er pas heel laat achter en ben de eerste maand nog ongesteld geworden achteraf gezien korter dan normaal.ik heb na 7 dagen over tijd een test gedaan en het was negatief ondertussen ontzetend last van me buik.alsof je ongi gaat worden maar dan toch niet en heel erg last van trekkende buikspieren lijkt het wel...ik vroeg me af of dat tegenwoordig nog wel kan dat de test negatief is...terwijl je zwanger bent.Ik heb echt het gevoel dat ik zwanger ben vanwege de buikpijn en het over tijd zijn juist omdat ik altijd zo "op tijd"ben...ik was niet aan het proberen om zwanger te worden omdat ik al heel vroeg moeder ben geworden van me eerste. maar mocht het toch zo zijn dan is een kindje zeker welkom.iemand ervaring met de testen van nu dan hoor ik dat graag

liefs...S
18-03-2009 04:27

Avatar

Hallo iedereen,
ik ben nu ook een goeie 2 weken overtijd,heb al 3 testen achter de rug waarvan ene bij huisarts en allemaal negatief
huisarts zei dat het gewoon kan zijn dat ik een menstruatie oversla,ik heb me de eerste dagen dat ik overtijd was wel even misselijk gevoeld maar dat is nu wel weer over maar die onzekerheid is om zot van te worden.dinsdag moet ik naar gynecoloog en ik hoop om dan eindelijk een antwoord te krijgen want dit zijn wel vervelende dagen want ben normaal nooit overtijd.zijn er nog mensen die na negatieve testen toch zwanger bleken te zijn?
groetjes A
19-03-2009 14:26

Avatar

Hallo (onzekere) dames,

Ik zit ook in dezelfde situatie: > 5 weken overtijd (al langer dan 1jaar niet aan de pil en normaal cyclus van ong. 33 dagen). Gister naar huisarts geweest, bloedtest op hcg was <1 dus neg. En toch blijf ik erin geloven dat ik heel goed zwanger kan zijn. Mijn laatste menses was 8 jan en sinds eind jan heb ik last van extreme vermoeidheid, baarmoederkrampen, verandering van tepels/borsten, maagzuur/misselijk, soms opeens hoofdpijn, steekjes in onderbuik boven schaambeen etc... etc...
Gelukkig kan ik maandag terecht bij gyn voor vaginale echo. Ondanks urine en bloedtesten neg. blijven houdt ik er rekening mee dat ik toch zwanger kan zijn. Ik lees meer van dit soort verhalen en ik heb toch echt duidelijke zwangerschapsklachten. Zou dan wel gelijk de 1ste keer raak zijn, maar toch.
Dus... Allemaal maar heel hard duimen voor elkaar!! Succes en of het nu vervelend nieuws ik of leuk nieuws: ik zal maandag laten weten hoe de echo is verlopen.

Liefs Lies
Annelies | 20-03-2009 22:06

Avatar

Ik zit in hetzelfde schuitje als jullie!,

Ik ben bijna 2 weken overtijd, en al mijn testjes zijn negatief!
Ik voelde me anderhalve week geleden wel heel erg naar, buikpijn, misselijk, zweverig...
Dat is nu aaridg weer verdwenen...
Ik heb 9 februari mijn spiraal laten verwijderen, dus de ene kant denk ik dat ik zwanger ben, de andere kant moet mijn cylces nog helemaal herstellen, want ben in al die maanden niet ongesteld geworden,
Nadat de spiraal was verwijdert werd ik aardig ongesteld, heel hevig gebloed, zo'n 3/4 dagen, en daarna helemaal niks meer!

Ik zit hier ook vol spanning te wachten op dat 2e streepje...Maar helaas, In het weekend nog maar een testje doen, en daarna maar naar de huisarts...Want ik begin het aardig zat te raken, ik wil weten wat er met mijn lichaam is!

Succes jullie allemaal!
23-03-2009 13:56

Avatar

Hallo dames

ik zit ook met het zelfde,ik ben al 3 weken overtijd.ik voel me moe en pijn in mijnonder buik net als ik ong moet worden,maar ben het nog steeds niet.heb ook al 2 test gedaan,maar allebei negatief.ik probeer wel al een jaar zwanger te worden na een miskraam.volgende week toch maar langs de huisarts.

ik wordt hier niet goed van.heb altijd ook een normale cyclus van ong 30 dagen.

nou succes allemaal.
liefs
27-03-2009 17:10

Avatar

Hallo miss kunne jullie mij helpen ik ben nu bijna 2weken over tijd en heb medicijnen geslikt en onveilig sex gehad mijn moeder had met haar 3 kinderen het probleem dat al haar testen negatief waren nu vraag ik me af zou dat bij mij ook zijn ik zit er heel erg mee want ik ben wel misselijk af en toe maar slikte wel de pil met die medicijnen en heb ook een heel opgebalzen gevoel ik voel me in ieder geval niet echt fit maar moet nog wel een bleodtest laten doen bij de huisarts is het mogelijk na 2 testen negatief dat ik hetzelfde heb als me moeder en dat ik gewoon een bloedtest moet laten doen ben nog nooit zolang overtijd geweest ik weetgewoon niet wat ik moet doen. helppppppppp
05-05-2009 13:42

Avatar

Hallo allemaal!
vandaag 7 dagen overtijd, op dag 5 een test gedaan helaas negatief!
Had wel zere borsten en vreselijk gevoelige tepels en een gerommel in mijn baarmoeder wat ik niet ken...?? Borsten zijn nu weer wat minder gevoelig!! Maargoed! Ik wacht het rustig af. Heb het laatste half jaar een keurige cyclus van 28 dagen gehad!! Poeh wat word ik hier onzeker van. Toch heb ik een sprankje hoop dat ik zwanger ben.Er zit niets anders op dan rustig afwachten!
Als ik maaandag nog niet ongesteld ben dan ga ik naar de ha!

Succes allemaal!!
21-05-2009 10:23

Avatar

Hallo allemaal, ik heb precies hetzelfde.

Ik ben nu al ruim 3 weken over tijd, heb al 4 testen gedaan en allemaal negatief.
Ik heb af en toe last van buikkrampen en min tepels doen zo verschrikkelijk pijn als ik eraan kom.
Ik heb geen last van mijn onderrug en ben 's ochtends ook niet misselijk.
Mijn tepels verkleuren overigens ook niet.

Maar nu de vraag : moet ik nou gewoon weer met mijn pil beginnen of moet ik toch eerst langs de huisarts?
22-05-2009 15:00

Avatar

Hoi,
ik heb een vraagje,
ik heb de pil een week extra doorgeslikt,doe dit wel vaker en word altijd gewoon ongesteld.
op vrijdag moest ik de laatste pil in nemen en de woensdag ervoor heb ik diaree gehad door verdoving van de tandarts.
en nu vandaag is het 2 weken en 1 dag geleden dat ik ongesteld moest worden...
3 testen gedaan allemaal negatief. vandaag bij de dokter geweest en het lab, ivm bloedonderzoek op hcg.
dit duurt een week,pff wat lang dacht ik nog.
heb allerlei symptonen, buikkrampjes al 2 weken nu sinds een week ook raar pijnlijk gevoel in mijn tepels.
humeurwisselingen, veel maar best weinig plassen.duizelig...hartkloppingen zomaar vanuit het niets de ene dag wel de andere dag niet. emotioneler dan normaal...vandaag weer beetje rug pijn gehad...
Het is wel niet gepland maar wel van harte welkom bij mij, bij mijn vriend niet want die is er nog niet aan toe.
Maar ik vnd het komt zoals het komt, het word je gegeven wanneer het je gegeven word.
mijn ha zei het komt wel vaker voor dat een vrouw aan de pil en een maand der menstruatie overslaat?
ik heb daar nog nooit last van gehad en slik toch al 16 jaar de pil.mijn vriendinnen kennen dit ook niet.
Wie kan mij vertellen wat er aan de hand kan zijn,als ik niet zwanger ben.
en kan een bloedtest na 2 weken overtijd zijn ook nog negatief melden op hcg, en dat ik toch zwanger ben?
of is die bloedtest 100%?

Groetjesss
Netje | 27-05-2009 02:15

Stel een kwero  1 2 3 ›› (8)


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan 2 weken overtijd testen negatief