Heb ik een spierziekte?

Heb ik een spierziekte?

Hallo ik ben een jongen. Ik zat een keer te masturberen en toen kreeg ik enorm veel pijn aan mijn linkerhand (de hand die ik gebruikte om ongehinderd met me rechterhand te kunnen rukken) Sindsdien heb ik krachteloos over mijn hele lichaam dus ook mijn benen enzo. Ik heb ook een harde hartslag. Mijn pezen doen pijn als ik ze inspan en ik heb veel hoofdpijn de laatste tijd. Ik ben ook vaak kortademig Ik heb bloed getest en daar was alles prima en gezond. Me huisarts zegt dat het door stress komt maar de pijntjes en krachteloosheid kwamen toch echt na het klaarkomen. Heeft dit dan misschien met de puberteit te maken of met de groei?? Ik wil het heel graag van u weten. Alvast bedankt!

Antwoorden: Heb ik een spierziekte?

Avatar

Je zult, om uit te sluiten dat je een spierziekte hebt, toch echt naar de huisarts gaan.

Dat gezegd hebbende. Je hoeft je geen zorgen te maken dat masturberen de oorzaak is. Zeker niet als je effecten hebt over delen van je lichaam die je niet gebruikt om te masturberen.
jobs (Admin) | 05-09-2014 03:30Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.