Bovennatuurlijke ervaringen

Heeft u weleens een bovennatuurlijke ervaring gehad?

Ik doe onderzoek naar het bovennatuurlijke en zou graag willen weten of er mensen zijn die weleens een bovennatuurlijke ervaring hebben gehad.

Antwoorden: Bovennatuurlijke ervaringen

Avatar

Het afgelopen jaar heb ik twee mensen waar ik veel van hield verloren aan kanker. De een was een vriendin van 37 en de ander mijn schoonmoeder van 63. Mijn vriendin heeft me toen ze overleden was twee maal bezocht, het voelde als alleen maar liefde, een deken van liefde om je heen. Ik heb haar gevraagd of ze niet bij haar man en kinderen moest zijn op dat moment, maar ze vertelde me dat ze overal tegelijkertijd kon zijn. Het was een hardverwamende ervaring.

Voordat ze overleed heb ik haar gevraagd, bij een afscheid waarbij ze zei dat ze me zeker nog ging helpen in de toekomst en dat onze vriendschap niet zou eindigen wanneer ze zou overlijden, of ze me wilde laten weten dat ze er nog was, na overlijden. Toen heeft ze me voordat ze overleed ook nog versteld doen staan met het tegen het lijf lopen van een boekje, uitgezocht door mijn dochtertje, getiteld op de thee bij de prinses. Nog niet zo toevallig, maar ik had met mijn vriendin een niet nagekomen afspraak staan, om samen high tea te hebben, met nog twee vriendinnen. Thuis lees ik het boekje voor aan mijn dochtertje, en in dat boekje komt een feetje voor met de naam van mijn vriendin, die echt niet heel veel voorkomt! Ik heb haar de dag erna toen ik haar bezocht in het hospis, het boekje ook laten zien en gezegd dat ze me bewezen had dat er meer is. Die keer heb ik ook nog thee met haar gedronken en muffins meegebracht.


Mijn schoonmoeder heeft mij en mijn kinderen laten zien dat ze er nog is. We logeren altijd al regelmatig bij mijn schoonmoeder en vader. Zo nu ook een keer, nadat mijn schoonmoeder overleden was. Die avond zat ik even op de grond bij mijn kinderen, gewoon een minuutje of twee, en dan naar beneden. Uit het niets ging toen het bedlampje bij mijn dochters bed aan. Het is zo'n oud bollampje, dat je echt heel erg hoort als je het aan/uit doet. Maar echt niets, en hij was aan. Ik keek om het ledikant van mijn zoontje heen en zei eigenlijk tegelijkertijd, doe dat lampje eens uit! Toen kwam mijn dochter overeind (met haar rug naar het lampje liggende) en zei Ôk deed niets mama" Mijn zoontje was ondertussen ook alweer een beetje wakker en keek me aan, en ik heb ze gezegd dat dat oma was, die ook even welterusten wilde zeggen. Dat kan toch niet zei mijn dochterje, maar sterretjes kunnen dat wel. Oma heeft van het begin af aan gezegd (toen ze te horen had gekregen dat ze opgegeven was) dat ze een sterretje zou worden, tegen de kinderen.

Dat was het eigenlijk, maar nu ik zo aan het schrijven ben, herinner ik me een andere ervaring. Van mijn opa in mijn droom. Ik heb geen afscheid van hem kunnen nemen, had daar erg veel moeite mee. In een droom is hij bij me geweest, ik herinner me nog dat ik een wit licht zag en hij me een knuffel gaf en zei dat het goed was zo. O, over dromen gesproken, mijn schoonmoeder (waar ik zielsveel van hou) is nadat ze overleden is, heel veel in mijn dromen geweest. De eerste week nadat ze gecemeerd was heeft ze me zeker drie nachten de hele nacht vergezeld.

Nu ik dit zo allemaal opschrijf besef ik me hoe bijzonder het misschien wel is dat ik deze ervaringen allemaal heb mogen hebben! Hoop dat ik iets van iemand terug mag horen, die wellicht dezelfde of gelijkgezinde ervaringen heeft gehad en hoe ik het verder zou kunnen ontwikkelen. Kan me herinneren van mijn vriendin dat ze me vertelde toen ik haar vroeg naar hoe het daar is, dat ze zei (en dat voelde ik ook) dat het alleen maar liefde was en alles was goed en vergeven.
23-12-2011 21:38Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Bovennatuurlijke ervaringen