Komen aliens naar onze aarde

Bestaan aliens echt?

Ik wil graag weten of aliens echt bestaan. Je hoort er best veel over.

Antwoorden: Komen aliens naar onze aarde

1 2 3 ›› (3)
Avatar

Nee natuurlijk niet al hoe wel mensen beweren ze gezien te hebben.
23-12-2007 18:04

Avatar

Dit zal wel een eeuwige discussie blijven denk ik, omdat er geen enkel bewijs voor is. Ik persoonlijk geloof er niet zo in, en ik denk dat Aliens alleen in Hollywood bestaan.
Frank | 23-12-2007 19:31

Avatar

Who knows?
Pascalll | 24-12-2007 01:42

Avatar

Een veelgebruikt argument 'pro' is dat het heelal zo afschuwlijk groot is, dat er zo onnoemelijk veel planeten rondhangen, dat het bijna ondenkbaar is dat er ALLEEN op aarde leven zou zijn ontstaan. Als het hier kon gebeuren, dan kon/kan dat op talloze andere (aard-achtige) planeten net zo goed. Waarom niet?
Een argument 'contra': op aarde is er de afgelopen 5 miljard jaar welgeteld n keertje leven ontstaan. ZO alledaags is leven dus ook weer niet.
En nog een 'pro': we snappen nog steeds niet wat 'leven' IS. Waarom zou niet een ander soort leven kunnen ontstaan uit andere stoffen, onder hele andere omstandigheden? DNA op basis van metalen, zwemmend in vloeibaar methaan, dat chloorgas ademt? Siliciumwormen die in lava leven?
Who knows, indeed?
Maar ook ik geloof er niet zo in. Ik vind die ene 'contra' nogal overtuigend. Eerst zien.
MartinM | 24-12-2007 06:57

Avatar

Is leven op aarde er niet gekomen door een bacterie die mee met een komaat op aarde is gebotst en dan gevolueert?
Als dit waar is, komt die bacterie toch ergens van, en zullen er misschien nog bacterien zijn die gevolueert zijn.
In aliens geloven is moeilijk, maar het zou toch moeten kunnen. Als wij hier zijn, is er altijd de kans dat er in die zoveel zonnestelsels nog anderen zijn.
Wij gaan het nooit ontdekken, als we eindelijk zosnel kunnen reizen als het licht, duurt het nog 20 000 jaar voor we uit ons eigen melkweg zijn (korste weg) en nog eens xx meer om naar een ander melkweg te gaan...
Lowie | 30-12-2007 12:21

Avatar

Het is niet onmogelijk dat het leven van buiten de aarde is gekomen maar dat zou dan betekenen dat er op aarde zelf NOOIT leven is ontstaan. Dat maakt het leven NOG zeldzamer.
Per komeet is waarschijnlijk niets gearriveerd, kometen zijn kleine brokken rommel die maar zelden in de buurt van de zon komen, daar verwacht ik geen leven. Eerder een brokstuk van een andere planeet, zoals misschien Venus, Mars, of n van de manen van de gasreuzen.
En wat reizen betreft: er wordt gefilosofeerd over het mogelijke bestaan van wormgaten in het heelal. Als we daar mee om leren gaan, kunnen we nog ver komen.
MartinM | 30-12-2007 15:57

Avatar

Wat wordt er bedoeld met ik ben er zelf een? of lees ik het nou verkeerd
20-01-2008 17:09

Avatar

Reactie op frank: ik denk de mens nog niet helemaal door heeft wat het al heeft en ondertussen ook niet inziet dat ze vrij arogant bezig is.
20-01-2008 17:10

Avatar

Ik kan best een boel snappen, dacht ik, maar de "reactie op Frank" ontgaat me.
MartinM | 21-01-2008 17:16

Avatar

Nee, ik snap de reaktie van anoniem ook niet helemaal. Zijn wij arrogant omdat wij geen bewijs voor het bestaan van alens hebben? Mijn credo is: eerst zien dan geloven.
Frank | 22-01-2008 08:49

Avatar

Ik heb eentje gezien,jullie moeten mij geloven! Ik lieg NIET dit zijn geen leugens ik heb zelfs bewijzen.waar ik het gezien heb?
ik heb een schotel op een parking zien staan.bij een benzinestation.het komt elke zondag op dezelfde uur,minuut en seconden:00:00:00
08-02-2008 13:29

Avatar

Pas op!ze zeggen dat alien op mensen kunnen veranderen maar geen schaduw hebben.
08-02-2008 13:33

Avatar

Aliens bestaan niet, want als er buitenaarts leven is dan kun je spreken van schimel of spinen maar geen groten wezens zoals een hond ofzo.
21-03-2008 15:44

Avatar

Ik denk dat aliens niet bestaan en somige mensen beweren dat ze het gezien hebben maar dat is natuurlijk niet zo die mensen denken der constant aan als je der alleen maar aan blijft denken dan ga je ze ook nog zien ook omdat je je hersenen alleen maar gek maakt en als je der echt meer over wilt weten kijk dan bij discovery channel
29-04-2008 16:33

Avatar

Je kan niet zeggen of ze niet bestaan. De ruimte is hartstikke groot en de mens is nooit verder geweest dan dit; we kennen alleen de delen die we gezien hebben. We zullen heus niet de enige levende in de ruimte zn. Er zal vast wel meer zn waar wy nu nog niet kunnen komen. Ook al zn het maar cellen of zo.
Luwana | 01-05-2008 17:03

Avatar

Niemand kan weten of aliens bestaan. Dat kunnen alleen paranormaal begaafden die in de tijd kunnen kijken overal en nergens. Het is inderdaad een moielijke questie
01-06-2008 14:25

Avatar

Tuurlijk bestaan aliens misschien niet zoals wij ze op tv zien maar micro organisme van een andere planeet kan je ook als een alien beschouwen. En angezien ze nu op mars zoek doen naar buitenaards leven. Heb je ook nog eens best kans dat ze samples meenemen endergelijke.
Rebornhero | 04-06-2008 11:46

Avatar

Laat ik beginnen met te zeggen dat het vrijwel onmogelijk is voor de mens hier op deze aarde om zeker te weten dat buitenaards leven NIET bestaat. Het heelal is zo enorm groot, dat kan ze mens (met de huidige technieken) nooit volledig onderzoeken. Alleen als je met overtuigende zekerheid kan aantonen dat buitenaards leven niet bestaat kun je de stelling "buitenaards leven bestaat" in de prullenbak doen. De afstanden die gereisd zouden moeten worden voor onderzoek zijn te groot voor het menselijk voorstellingsvermogen. 'Eerst zien' vind ik in die zin dan ook geen overtuigend argument. Wie weet is er leven ergens in een hoek van het heelal die we niet eens kunnen waarnemen, laat staan dat we er naartoe kunnen om op onderzoek uit te gaan. En als er in die uithoek leven is, wie zegt dan dat het over de mogelijkheden/technieken bezit om ons waar te nemen, laat staan om dichtbij genoeg te komen om door ons waargenomen te worden. En wie zegt dat, aangenomen dat die levensvorm voldoende intelligentie en technieken heeft, interesse heeft in ons deel van het heelal? Het heelal is zo enorm groot dat er vele levensvormen kunnen leven zonder zelfs maar een vermoeden van elkaar te hebben.

Ik ben het eens met Martin dat wij mensen altijd zoeken naar levensvormen zoals wij, zoals op onze aarde. Waarom zouden alle levensvormen overal op die manier gebouwd moeten zijn, waarom zouden ze ook zo moeten werken? Dat wij nou toevallig strengen DNA hebben wil nog niet zeggen dat dit een noodzakelijke voorwaarde is voor leven. Er zijn vast vele andere mogelijkheden om op een chemische manier erfelijkheden vast te leggen. We nemen aan dat op planeten met leven zuurstof aanwezig moet zijn, maar de eerste levensvormen hier op aarde hebben het toch echt met CO2 gedaan. Kort gezegd: we begrijpen nog lang niet genoeg van het leven om te kunnen zeggen dat leven zo en zo in elkaar moet zitten en niet anders.

Het heelal bevat meer sterren dan wij kunnen bevatten. Veel van deze sterren hebben planeten, laten we even zeggen biljarden. Zelfs als we vasthouden aan onze ideen van wat leven ongeveer voor omstandigheden nodig heeft, moeten er nog duizenden planeten zijn met ongeveer zulke omstandigheden zijn. In het verleden zijn zulke planeten er geweest, nu zijn ze er, en in de toekomst zullen er nog anderen ontstaan (en verdwijnen). Het zou wel heer erg toevallig zijn als er, ondanks die duizenden planeten met goede omstandigheden, enkel op onze aarde leven is ontstaan en er nooit ergens anders leven is ontstaan of zal ontstaan.

Ik vind dus niet dat men met zekerheid kan zeggen dat buitenaards leven NIET bestaat. 'Eerst zien' is een onvervulbaar argument (tenminste op dit moment). Ik wil ook niet met zekerheid beweren dat buitenaards leven WEL bestaat. Dat kan pas als het ook werkelijk is gevonden. Ik kan ook geen uitspraken doen over hoe eventueel leven er dan uit zou moeten zien. Mensen weten gewoon te weinig van het leven. Ik geloof in de MOGELIJKHEID dat buitenaards leven bestaat. Het kan, het hoeft niet.
Phyde | 30-06-2008 00:05

Avatar

Ongeveer 5 jaar geleden is nog op het nieuws geweest dat ze bevroren organismen op de maan hebben gevonden. en aangezien organisme ook leven is...overigens proberen ze die organisme weer te ontdooien, zou me niks verbazen als ze kijken of het evolueert. majah blijkbaar als je de mythologie van de gehele mensheid bekijkt van bijbel tot maya, staat er in de geschriften dat we het tussen 2003 ben 2012 zullen weten.
25-07-2008 02:41

Avatar

Heey hallo,,
Ik geloof er een beetje in, in alliens mijn moeder zij dat ze in een ander land dan nederland een ufo heeft gezien;
Beschijving van de ufo is; het was een schotel met een rood licht eronder.
Ook buurbewoners die bij mijn moeder stonden hebben het gezien.

Op mars licht er ijs dat hebben ze nog niet zo heel lang geleden ondekt ik weet niet of je het op het nieuws hebt gezien. maar daar moet ook een organisme hebben gezeten.
Ijs betekent dat er leven is geweest.

Groeten van D
09-09-2008 18:49

Stel een kwero  1 2 3 ›› (3)


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Komen aliens naar onze aarde