Collega's?

Wil de mannelijke collega meer of niet?

Ik ben werkzaam op kantoor bij een bouwonderneming, dus een mannenwereld. Ik ben een getrouwde vrouw (financial) en ik werk zeer veel samen met een getrouwde man (project manager). Ik ga 's avonds naar huis, maar hij slaapt door de week in een hotel ivm woonachtig aan de andere kant van Nederland.
Wij zijn beide zeer amicaal en hebben hetzelfde karakter waardoor we elkaar zeer goed qua werk aanvullen. De laatste tijd vraag ik mij af of hij meer wil dan alleen een vriendschappelijke werkrelatie. Hij geeft me vriendschappelijke stompjes, geeft me plagerig commentaar, stuurt me zakelijke smsjes die eindigen in plagerig commentaar met smilies, geeft me complimentjes over m'n intelligentie, zegt dat hij begrijpt dat ik mannelijke aandacht krijg en is nu al tweemaal een gesprek begonnen over zijn "vroegere" sex ervaring en dat ik vast een beest ben in bed en zoals hij zegt "mannen sloop in bed". Hij weet dat ik vroeger idd een mannenverslindster was en aardig wat mannen eruit kon drinken qua hoeveelheid alcohol.
Hij wil nu na het werk iets met me eten en daarna gaan drinken en kijken of hij mij eruit kan drinken. Moet ik hier iets achter gaan zoeken of wil hij gewoon wat leuks doen met een goede collega. Hij zit anders ook maar alleen op z'n hotel kamer en ik ben anders ook maar alleen thuis (m'n man is veel op zakenreis).

Het is een mannenwereld, dus ik krijg dagelijks seksueel getinte opmerkingen naar m'n hoofd. Ik vraag me af of ik in moet gaan op z'n initiatief en er niks achter moet zoeken, of dat hij mij in bed probeert te krijgen en er dus niet op in moet gaan. Ik wil geen flater slaan door het hem op de man af te vragen, want misschien zie ik wel dingen die er helemaal niet zijn. Hoe zien jullie dat?

Antwoorden: Collega's?

Avatar

Gewoon ervoor gaan. is altijd gezellie. is er meer dan zie je dat vanzelf...maar als ik je verhaal zo lees hoop je eigenlijk wel dat er meer achter zit, ofnie??

succes.
26-08-2012 20:42

Avatar

Mee eens. Gewoon ervoor gaan het kan erg gezellig zijn. Hij heeft ten slotte nog niks straight to the point gezegt of gedaan.
Op het moment dat er meer duidelijkheid in de situatie is kun je het nog altijd afkappen toch?
Kelly93 | 14-09-2012 01:25Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Collega's?