Kan niet alleen zijn

Waarom heb ik een relatie nodig om me fijn te voelen?

Ik kan niet alleen zijn daardoor heb ik altijd een relatie en soms geef ik niet om die jongen niet genoeg iig.
ik word snel verliefd teminste dat denk ik en naar een paar weken maak ik het uit omdat ik eigenlijk geen relatie wil met die persoon en het komt alleen omdat ik niet alleen kan zijn weet iemand wat ik eraan kan doen.

Antwoorden: Kan niet alleen zijn

Avatar

Bedoel je alleen: niemand om mee te praten en koffie te drinken? Of alleen: geen partner, dus muurbloem, ongewenst? Of alleen: niemand die mijn leven met me deelt en me helpt met de afwas, belastingaangifte, kinderen opvoeden?
MartinM | 17-12-2007 16:30

Avatar

Of misschien, aleen: geen sex, niemand die om je geeft?
MartinM | 20-12-2007 19:48

Avatar

Ik bedoel iemand die van me houd en er altijd voor mij is en waar ik s'avonds lekker tegen aan kan kruipen
ik leef misschien wel teveel op een roze wolk
maar ik wil iemand die ik voor altijd bij me is
Tienermoeder | 20-12-2007 20:15

Avatar

Kan het zijn dat de ‘warme, liefdevolle geborgenheid’ die je zoekt, en die je in eerste instantie in een man lijkt te vinden, bij nader inzien toch tegenvalt? De meeste mannen ‘versieren’ een vrouw door ze te vertroetelen en te verwennen, maar als het eenmaal ‘aan’ is, blijken ze meestal zelf veel meer te willen worden vertroeteld.
Men are babies. ;-)
MartinM | 21-12-2007 08:22

Avatar

Je moet van het hebben van een relatie geen obsessie maken, omdat het anders je leven gaat beheersen. Het is niet gezond om hier heel vaak mee bezig te zijn. Probeer eerst een tijdje op eigen benen te staan, voordat je aan een relatie begint. Als je alleen niet gelukkig kan zijn, dan lukt dat in een relatie ook niet. Denk niet dat een relatie je eenzaamheid oplost, want dat is niet zo. Leef gewoon je leven, en kijk wat er op je pad komt!
Frank | 21-12-2007 19:10

Avatar

Ik ben het deels wel met MartinM eens vaak vallen relaties op de langere termijn tegen. Ik zelf een relatie gehad die stuk liep omdat mijn vriendin samen met vrienden op het strand een ander tegen kwam en met haar had ik voor mijn gevoel een goede relatie maar niks bleek minder waar.
Wel vind ik dat je beter kan afwachten dan op zoek te gaan. Als je op zoek gaat ga je misschien wel dingen forseren en liefde moet spontaan komen.
Rebornhero | 13-03-2008 08:49Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Kan niet alleen zijn