Ik ben verliefd!

Ik ben verliefd op een meisje, als ze me ziet dan lacht ze naar mij..?

Ik ben verliefd op een meisje (ze heeft wel al een vriend :( )

Ze lacht altijd naar mij als ze alleen is, maar als ze bij vriendinnen is loopt ze gewoon door. Ik had haar ook op een fuif gezien en daar sprak ze me ook als eerste aan. Wat zou dit kunnen betekenen?

Antwoorden: Ik ben verliefd!

Avatar

Dat kan betekenen dat ze je leuk vind om te zien, en wie weet nog meer dan alleen maar leuk. Het feit dat ze je negeert in het bijzijn van haar vriendinnen is misschien bedoelt om geen argwaan te wekken tegenover hen. Maar als je echt verliefd bent op haar dan zal je er toch meer werk van moeten maken. Vraag langs je neus weg of ze een vriend heeft, en dan kan je aan de hand van haar reactie wel merken he hecht of slecht die is. Na haar reactie kan je dan beslissen of je haar verder wil leren kennen of dat je je moet gaan afsluiten van haar avances.
Broer | 01-10-2014 21:31 0.0

Avatar

Dankuwel voor de tips,

Maar ik heb de indruk dat zij (alleen naar mij lacht), Ik heb daar eens opgelet en als anderen jongens voorbij lopen doet ze niks...
02-10-2014 00:18Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Ik ben verliefd!