Wat kan ik doen?

Ik wil samenwonen met mijn vriend, maar ik mag het niet van mijn ouders?

Zoals de vraag al duidelijk maakt, ik wil graag samenwonen met mijn vriend. Nu woont mijn vriend in een ander land, maar we zijn al zes jaar bij elkaar en willen nu gewoon graag bij elkaar wonen. Ik ben zelf 21 en hij is 20, dus we hebben zelf al alles geregeld. Taal cursus, werk en zelfs misschien een studie.

Alleen mag het niet van mijn ouders. Reden? Omdat ik mijn studie (die ik niet meer leuk vindt) van mijn vader moet afmaken, wat nog vier jaar duurt. Mijn vader zei dat hij er alles voor zou doen dat ik niet eerder het huis uit ga totdat ik mijn diploma heb.

Maar daar heeft hij niks meer over te zeggen, dacht ik, want ik ben 21 en ik kan zelf dingen bepalen. Nu ben ik nogal bang dat hij tot geweld gaat vroeg of laat (hij heeft vaker geweld gebruikt en hij kan mij niet loslaten) en mijn moeder doet alsof dat geweld helemaal niet plaats vind.

In ieder geval, mijn vraag is; Wat kan ik het beste doen in mijn situatie? Met wie of welke mensen kan ik het beste contact op nemen als het uit de hand loopt? Of als hij mij echt dwingt om thuis te blijven wonen?

Alvast bedankt.

Antwoorden: Wat kan ik doen?

Er zijn geen reacties gevonden.Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Wat kan ik doen?