Groter worden

Hoe groter worden?

Hallo, ik ben 16 jaar en ik ben heel klein voor mijn legte, ik zoek elke avond naar manieren om groter te worden tot ergenis van mijn ouders en ik heb ontdekt dat je door veel zuivel groter kunt worden. mijn vragen zijn nu: hoe moet ik groter worden! waar zitten veel aminozuren in en ik heb ook op internet gevonden dat steroiden nemen groeihormoonstimulerend is, Klopt dat? Ik heb het al aan mijn huisarts gevraagt maar hij zegt dat ik het moet aanvaarden dat ik klein blijf maar daar ben ik veel te koppig voor

Antwoorden: Groter worden

Avatar

Ik denk dat het verstandig is je energie ergens anders in te steken. Ik kan enigszins begrijpen dat je het niet fijn vind, maar ik ben bang dat je er niks aan kan doen. Je kan wel je kleding aanpassen waardoor je langer oogt. Zoals rechte broeken, hoge broeken. Een hak kan je langer laten ogen. En zo heb je meerdere opties om er langer uit te zien.
Elseline | 30-05-2012 15:54Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Groter worden