Beatrix' kapsel

Waarom zou beatrix voor zo'n lelijk kapsel gaan?

Zou ze dit kapsel houden, omdat het al jaren uit de mode is? en ze het weer in de mode probeert te krijgen? of draagt ze nog hetzelfde kapsel omdat ze het lekker vind kriebelen? of zou het gewoon een pruik zijn? of zou ze het nog steeds zo willen hebben, omdat ze ouderwets wil blijven tot in de dood? of zou ze dit kapsel houden, om schurken op afstand te houden? of zou ze hiervoor blijven gaan, omdat het bij een taart past? of zo dit het ideale kapsel zijn, wat Nederland wil?


ik dacht het niet....

jij wel dan??

Antwoorden: Beatrix' kapsel

1 2 3 ›› (71)
Avatar

Ik vind het kapsel van onze koningin geweldig. Mooi klassiek. Kijk maar eens naar de dames in de jaren vijftig. Heel vrouwelijk allemaal. Daar kunnen veel dames een voorbeeld aan nemen!
19-01-2008 18:00

Avatar

IK vind het een kapsel dat goed past bij een koningin van haar leeftijd. Het is tijdloos klassiek. Wat wil je dan voor een koninging van 70: een coupe soleil of een permanentje?
( als ze haar kapsel verandert, kunnen ze alle euro's opnieuw maken )
Frank | 21-01-2008 10:38

Avatar

Nogmaals, het is een tijdloos kapsel. Sterker nog...wassen en watergolven komt weer in.
Dus dames, dat wordt weer wekelijks op zaterdag naar de kapper. In de krullers en onder de droogkap om met een net gekapt hoofd weer naar buiten te stappen.

Niets mis mee trouwens. Zoals ik al eerder schreef : Heel vrouwelijk!!
30-01-2008 23:08

Avatar

Ik vind kapsel Beatrix geweldig! Heel klassiek, ik wilde dat meer vrouwen zich dat zouden aanmeten! Ik, als man, kijk altijd een keertje om wanneer ik zo'n klassiek watergolfkapsel voorbij zie komen.

Kees
17-04-2008 13:26

Avatar

Eh...mijn vrouw laat het dus regelmatig wassen en watergolven. Dit wordt gedaan in een ouderwetse kapperszaak.
De kapster is een dame van boven de 65 die mijn vrouw omtovert tot een klassieke dame inclusief Beatrix kapsel.

Ik vind het haar geweldig mooi staan. Mijn vrouw krijgt altijd positieve reacties (vooral van mannen) dat het kapsel haar goed staat.

Gelukkig zie je steeds meer dames die het haar weer laten watergolven. Enne....éénmaal onder de droogkap geweest met de krullers, dan willen ze niet anders.

2 vriendinnen laten het nu ook regelmatig krullen (watergolven) Ik vind het geweldig wanneer ik de dames dan bij me heb in de auto. Wat wil je nog meer ; 3 x Beatrix in de auto.
16-05-2008 18:05

Avatar

Ik als man vind het heerlijk als een kapster mijn haar voorziet van een watergolf heerlijk dat indraaien daarna uit en tegenkammen haarlak er op klaar. om de 6 weken word mijn haar gekleurd blond nr 7 ook die behandeling door mijn kapster vindt ik heerlijk. Daarnaast is het prachtig om te zien hoe vrouwen om mij heen gekapt worden.
19-06-2008 20:06

Avatar

Als man je haar laten watergolven? Apart idee. Maar wat vindt de kapster er van en hoe vindt je vrouw dat? Of houd je het voor je zelf? Het moet toch wel opvallen lijkt me.
20-06-2008 09:33

Avatar

Mijn vrouw vindt het prima zij is zelf op het idee gekomen om mijn haar af en toe te laten watergolven door mijn kapster deze heeft meer mannelijke klanten die dit willen. Ik heb ook tweemaal een deelpermanent gehad, dat is zo definitief. Daarnaast vidt ik het heerlijk als de kapster langdurig met mijn haar bezig is. Eerst verven daarna een watergolf ze kant het daarna tegen zodat het golvend is.
20-06-2008 15:55

Avatar

Dat is inderdaad wel apart. Een man die z'n haar laat watergolven.

Wat voor een model?
20-06-2008 16:02

Avatar

Kort met golvende lokjes die over elkaar vallen.
20-06-2008 16:35

Avatar

Mijn vrouw draagt het klassiek als onze Koningin Beatrix.

Dinsdag breng ik haar weer naar haar kapper.
Ben benieuwd omdat ze het een stuk korter wil laten knippen. (korte boblijn)
20-06-2008 20:04

Avatar

Spannend ik vind dat een van de mooiste kapsels zo"n boblijn, ben benieuwd wat voor versie daar er verschillende boblijnen zijn zoals recht, naar de kin uitlopend of van achter opgeknipt.
20-06-2008 20:21

Avatar

Ik denk dat het gewoon een rechte boblijn wordt.
Ben niet anders gewend van haar. Eén uitzondering toen ze naar buiten kwam met een pony.

Een beetje het model van Queen Elisabeth. Watergolf met een hoog naar binnen gekrulde pony.
Wel erg ouderwets voor een vrouw van toen 38 jaar. Maar alles went en wanneer mijn vrouw dat mooi vind heb ik daar geen moeite mee.
20-06-2008 23:00

Avatar

Jij brengt je vrouw weg, Wij gaan altijd samen ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn vrouw gekapt wordt. Zij heeft jaren geleden een van de kapsels van Lady Diana laten aanmeten. Blond met coup soleil achter opgeknipt. De rechte bob vind ik wel het mooist. Hoewel zo'n opgeknipte vrouwennek vind ik ook wel wat. Wat is de haarkleur van jouw vrouw. Is het haar eigen kleur.
20-06-2008 23:38

Avatar

Mijn vrouw heeft een aantal jaren terug een gedaante wisseling ondergaan door haar haar zwart te laten verven. Staat wel mooi bij haar ogen.

Laat jouw vrouw haar haar ook wel watergolven?? Mag ik vragen hoe jong je vrouw is?
21-06-2008 14:19

Avatar

Nee zij heeft krul van zichzelf 40 jaar blond coupe soleil. Wat was de lkeur voordat je vrouw het zwart verfde. Heeft zij de bob nog gedaan.
21-06-2008 17:27

Avatar

Ik breng mijn vrouw niet naar de kapper wij gaan samen ik vind het heerlijk om te zien hoe mijn vrouw gekapt wordt.
Zij heeft mooie krullen blond coupe soleil vanachter kort opgeschoren. Daar het haar van mij zowel als dat van vrouw geverft wordt zitten we alle vaak lang bij de kapper. Heerlijk als mijn haar door de kapster onder handen genomen terwijl ik kan kijken naar zowel mijn vrouw als de andere vrouwen die gekapt worden. Mijn haar wordt meestal donkerblond natuurlijk gekleurd soms met lichte lokjes. Ik vind het heerlijk om te zien hoe het haar van vrouwen ingedraaid wordt en daarna opgekamt.
21-06-2008 17:33

Avatar

Mijn vrouw had eerst blond haar. Vond ik haar niet erg geweldig staan. Draagt je vrouw het weleens klassiek? Wat vind je van het model van Beatrix?
21-06-2008 18:28

Avatar

Model Beatrix vindt ik erg mooi kijk er graag na, vind haah haar momenteel iets te licht ze mag er wel meer nuance in brengen iets donkerder met wat lichtere lokjes voor de rest ziet deze vrouw er voor haar leeftijd perfect uit. Van blond naar zwart erg spannend zo"n metamorfose. Mijn vrouw heeft eigenlijk altijd een modern kapsel daar zij kort krullend haar heeft wat ze ook wel een geheel glad laat maken. Soms heeft ze drie verschillende tinten in haar haar. Doet jouw vrouw wel eens een watergolf of permanent. Ik heb zelf 2 maal een deelpermanent gehad. Laat het bij de kapper ook weleens in model brengen met de krultang.
21-06-2008 19:47

Avatar

Aan het aantal reacties te zien trekt de watergolf van Beatrix heel wat bewonderaars aan, en niet alleen van vrouwen! Lijkt wel een beetje bewonderende jaloezie van de heren, die het ook graag bij hun eigen vrouw zien. Maar ik vind daar helemaal niets mis mee. Misschien zien we het ooit weer eens wat vaker? Wat denken jullie?
24-06-2008 14:51

Stel een kwero  1 2 3 ›› (71)


Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Beatrix' kapsel