Tweeling meisje, jongen

Kan je door een of andere gedachte je kinderen door elkaar halen?

Mijn vrouw was te werken en ga zoals elke zaterdag met onze tweeling van 10 maanden een loopje maken door de stad. Vanaf boven pak ik eerste onze zoon en neem hem naar beneden en dan onze dochter van boven naar beneden. Ik heb mijn dochter in mijn handen en bewust dat het onze dochter is maar op een of andere manier of zwart gat aan gedachte doe ik haar het jasje aan van haar broertje en doe haar ook zijn mutsje en sjaaltje. Dan pak in mijn zoon en doe hem zijn zusjes jas aan en mutsje op en sjaaltje om. Dan beide in de wandelwagen en ga lopen. Bij een restaurant een kop koffie drinken en merk dat mijn dochter een vieze luier heeft. Een medewerkster van het restaurant wil wel even op zijn zoon passen en neem de kleine meid mee op te verschonen. Tijdens het verschonen merk ik dan ook dat niet mijn dochter voor me ligt maar mijn zoon. Ik weet niet waar mijn gedachte was op die dag.

Antwoorden: Tweeling meisje, jongen

Avatar

Oei! mijn mama haalt mij en mn zus ook soms door elkaar! terwijl we eigenlijk niet veel op elkaar lijken!
haha!
Gitte | 07-04-2013 12:35

Avatar

Misschien komt het door wat je eet, dat heeft sterk invloed op je hersenen. misschien zou je daar op kunnen letten
12-04-2013 21:57

Avatar

Je bent vader van een baby-tweeling, dat betekent meestal toch ernstig slaapgebrek gedurende een langere tijd. Een van de belangrijkste effecten van slaapgebrek zijn een verminderde aandacht/concentratie. Je handelt netjes op de automatische piloot maar wat je niet echt hoeft te registreren laat je brein dan voorbijgaan. Het komt heel erg veel voor bij ouders van kleine kinderen en zegt zeker niets negatiefs over je vaderschap!
26-10-2014 13:47Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Tweeling meisje, jongen