Verkleuring van het lidteken

Waarom wordt het lidteken paars als het koud is?

Het lidteken wat ik heb verkleurd als het wat kouder wordt van rood/roze naar paars/blauw
Hoe kan dit?

Antwoorden: Verkleuring van het lidteken

Avatar

De bloeddoorstroming is daar wellicht anders geworden...
14-04-2007 12:09

Avatar

Als het koud is, moet je hart harder werken om je lichaam op temperatuur te houden, waardoor deze meer bloed vraagt. Hierdoor worden bv ook je lippen paars.( het is trouwens litteken )
Frank | 16-04-2007 16:30

Avatar

Ik heb de mogelijkheid om littekens en het weefsel om te zetten in normaal weefsel, middels een nieuw soort kinesio tape. Ik plak dat er op, kan een aantal dagen blijven zitten. Misschien nog een paar keer herhalen en dan is het weefsel het normale weefsel geworden en het litteken bijna niet meer te zien.

Als sportmasseur en shiatsutherapeut heb ik het ook al diverse keren moeten toepassen omdat de meridianen onderbroken waren. Meridianen zijn energiebanen, als die zijn onderbroken kan dat tot klachten leiden.

Kees Beers Massage, Winkel
02-06-2007 23:15

Avatar

Als je het koud krijgt, denk ik, stuurt je lichaam meer bloed naar je vitale organen om d vooral warm te houden, en minder naar je huid. Omdat er minder vers zuurstofrijk bloed (=helderrood) naar je huid gaat, raakt het bloed daar erg zuurstofarm (=donkerrood). Dat schijnt paars-blauw-achtig door de huid, vooral op de plekken waar de huid erg dun is. De dikkere huid wordt gewoon bleek.
Enneh, tape dat littekens geneest? En de Qi terug in de meridianen lijmt? Fantasmagoriplastisch! Daar moet iemand zestien nobelprijzen mee gewonnen hebben!
MartinM | 29-11-2007 18:37

Avatar

Het cliopartramsma van het linkercelverbranding word langzaam aantgetast door het introplasma van de celklabriatas
16-11-2011 10:02Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Verkleuring van het lidteken