Vervoeren zonnebank

Hoe vervoer je best een occasie zonnebank?

Hoe kan je best een occasie zonnebank vervoeren zonder schade te maken en wat is ongeveer het gewicht van een zonnebank?

Antwoorden: Vervoeren zonnebank

Avatar

Dat is niet echt eenvoudig je moet in elk geval e lampen eruit halen die zijn heel kwestbaar en het best is met een aantal mensen en als het kan een grote auto.
Meestal kan je die kappen er helemaal af halen zodat je wat handelbaare stukken hebt maar het blijft wel een hele tour
18-11-2007 17:17

Avatar

Dat is een hele tour het beste kan je proberen hem zo ver mogelijk uit elkaar te halen en de lampen eruit die zijn heel kwestbaar dan in een grote auto en de delen desnoods in een deken of dekbed wikkelen.
Ik heb het een keer gedaan en die kon gedeeltelijk uitelkaar dus de boevenkant eraf en de voet eraf dat scheelt al weer maar eerst even kijken of die lampen eruit kunnen want die zijn niet alleen kwestbaar maar ook prijzig.
Tuba2007 | 18-11-2007 17:26

Avatar

Vrachtwagen en vorkheftruck
Jordyknordie | 22-11-2007 20:11

Avatar

Haha Tuba2007 die boevenkant vind ik wel mooi haha!

Ik zou ook zoveel mogelijk demonteren, de lampen eruit halen en met transport met (oude) dekens werken m.b.v. stationcar, bestelauto of aanhanger gebruiken.
Gaucho | 09-06-2009 22:16Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Vervoeren zonnebank