Gewicht

Hoe kan ik mijn slechte voedingspatroon doorbreken?

Ik ben na het stoppen met roken aan een zeer slecht eetpatroon begonnen waardoor ik in drie weken al 8,5 kilo ben aangekomen. door de trek in een sigaret ga ik nu snoepen, doe ik dit niet word ik stik chagerijnig.

Antwoorden: Gewicht

Avatar

Stoppen met roken is heel erg moeilijk. Ik kan het uit eigen ervaring beamen. Je lichaam heeft behoefte aan iets om de nicotine te vervangen, er is een onbalans in je lichaam. Je wilt veel eten en het liefst ongezonde voeding (mijn favoriet was chocola). Daardoor kun je behoorlijk aankomen.

Om te zorgen dat je niet (heel erg) aankomt, moet je proberen gezonder te eten. Voedingsvezels bijvoorbeeld geven je snel een vol gevoel. Een vruchtensapje helpt tegen de behoefte aan een sigaret. Tegenwoordig lees je veel over groene smoothies. Er zijn veel verschillende Groene Smoothie Cursussen die je leren welke gezonde stoffen in deze drankjes zitten en veel goede groene smoothie recepten bevatten, zodat je gezonde stoffen binnenkrijgt en toch dat volle gevoel houdt. Probeer dat anders!
ElinedeGroot | 10-12-2013 20:50Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Gewicht