Snel afvallen

Hoe val je binnen een week simpel en snel 5-10 kg af?

Ik wil nogal graag vermageren ik ben al heeeel lang bezig maar niets helpt hoe moet je dus snel (in een paar weken) vijf tot tien kg afvallen zonder te veel te hoeven doen? help me plz

Antwoorden: Snel afvallen

Avatar

Je kan niet 15 kg in een week verliezen tenzij je 300 kg bent.
je moet een dieet volgen en veel sporten en dan zie je het resultaat vanzelf
24-06-2014 12:40

Avatar

Het kan wil ( 2 maanden ofzo) ken namelijk iemand die 1 tot 2 kilo kwijt raakt per week. Maar ik kan het je niet aanbevelen. Als je echt hulp wilt ofzo kan je beter naar een diŽtiste gaan, die helpt je dan. Ga ook meer sporten en probeer minder tussendoortjes te eten. En als je nu nog steeds zo veel in korte tijd wil afvallen kun je het 50/30 dagen dieet doen. Maar dit beveel ik je niet aan!! Je kan het ook beter niet doen!

Toch nog succes

Groetjes
05-01-2016 23:56

Avatar

Snel afvallen betekent te vaak dubbel zo snel aankomen na die tijd!
Bovendien kan (te) snel afvallen er ook toe leiden dat dit een obsessie wordt en je dus overdreven gaat afvallen, wat erg schadelijk is voor de gezondheid en in het ergste geval de dood tot gevolg kan hebben! Wees dus gewaarschuwd!
Maar als je echt gezond wil afvallen zonder speciale diŽten is hiervoor slechts ťťn simpele en eenvoudige oplossing. Die oplossing is minder eten dan je lichaam aan calorieŽn nodig heeft!
Het eventuele hongergevoel dat je hierdoor krijgt, want je lichaam wil niet graag afwijken van bepaald eetgedrag, kun je ondervangen door elke keer dat dit gebeurd wat water te drinken.
Waterdrinken tijdens de maaltijd (of iets anders) is ook goed voor je spijsvertering.

Dus in het kort: Ga na hoeveel je normaal eet op een dag en neem gewoon een boterham minder, een schepje minder groente, vlees of aardappels op je bord, maar blijf wel normaal en gevarieerd eten! Dit laatste is uiterst belangrijk om alle benodigde vitaminen ed. binnen te krijgen.
Verder kun je alle tussendoortjes, zoals snoep, koek ed. laten staan.
Succes is dan gegarandeerd, mits je wel een redelijk actief en normaal leven blijft leiden of gaat leiden.
Doe je niet aan sport of zoiets, ga dan bv. iedere dag een wandeling van ongeveer een half uurtje doen. Dit bevordert ook een gezonde spijsvertering.
20-01-2016 15:18Email adres (optioneel):

Uw adres zal UITSLUITEND worden gebruikt om u op de hoogte te houden van nieuwe reacties op deze Kwero. U ontvangt GEEN reclame of nieuwsbrief.

Gerelateerd aan Snel afvallen